logo

This story also available IN ENGLISH in http://purplie.net/en/comic/sotrag
 
Story of the Rich And Gorgeous on humoristinen sarjis kauniista ja rikkaista ihmisistä, jotka ovat loppujen lopuksi hyvin samanlaisia kuin kaikki muutkin meistä. Se on tarina elämän pienistä hyvistä asioita, ja kuinka ne tekevät elämästä elämisen arvoisia, vähät väliä siitä, kuinka varakas, menestynyt tai nätti on.
 
Tämä on itseasiassa Harry Potter doujinshi, mutta niin AU, että vaikka et olisi lukenut/pitänyt kirjoista, voit silti ihan hyvillä mielin lukea tämän sarjiksen. Sarjis itseasiassa toimisi ilman koko HP kontekstia... mutta sieltä tarina on lähtöisin. Lisää taustatietoa täällä.
 
Teen tätä sarjista silloin kun huvittaa, joten ei kannata olettaa, että pävitän kovin usein :) Ja huomioithan, että sarjista ei ole piirretty parhaiden taitojeni mukaan, jotta saisin piirrettyä sitä nopeampaa, enkä kuluttaisi yhteen sivuun niin pitkään.
 
Ikäraja: K-13
Genre: AU, huumori, draama
Paritukset: Draco/OC, muita sekalaisia
Varoitukset: het
Summary: Malfoyn perheen päivittäistä elämää.
A/N: Seuraa HP -kirjoja viidenteen asti, 6. ja 7. kirjat ovat taustatarinassa siis menneet eri tavalla. Tarina sijoittuu vuoteen 2010.
 
Voit kommentoida Purple passagen vieraskirjaan!

Disclaimer/copyrights: This story is based on some characters and situations created and owned by JK Rowling, various publishers including but not limited to Bloomsbury Books, Scholastic Books and Raincoat Books, and Warner Bros., Inc. No money is being made and no copyright or trademark infringement is intended. Draco Malfoy is Rowling's, all the rest is mine and tayua's including the plot.